Geïnteresseerd?

Maak direct een afspraak

Welkom

Voor re-integratie en jobcoaching van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt 

Welkom bij PASS-Jobcoaching,

Ben je klaar om een stap richting werk te zetten? Wij van PASS-Jobcoaching helpen je graag om een baan te vinden. We zijn gespecialiseerd in re-integratie van mensen met een sociale, fysieke of psychische beperking. Samen gaan we op zoek naar de juiste werkomgeving. Want als je aan de slag gaat, moet dat natuurlijk wel zijn op een plek die goed bij je PASSt!

Ook bij problemen op de werkvloer, helpen we graag. Of je nu werknemer of werkgever bent. Als jobcoaches kunnen we meedenken over oplossingen die voor iedereen prettig werkbaar zijn.

Ons werkgebied is regio Helmond en Eindhoven..

Maak direct een afspraak

Hoogtepunten

Re-integratie

Wij geloven dat er voor iedereen die wil en kan werken, een PASSende werkplek te vinden is.

Jobcoaching

Wij helpen je ervoor te zorgen dat je je werk goed kunt (blijven) doen.

Specialisatie autisme 

Wij hebben veel kennis van autisme in het algemeen en in relatie tot werk in het bijzonder.

Ze luistert goed naar me en weet wat ik moeilijk vind,

Ze luistert goed naar me, en weet wat ik moeilijk vind, daar geeft ze ook goede oefeningen/tips voor.

Via de Ergon ben ik aan Heidi, de pass jobcoach, gekomen. De pass jobcoach kwam toen in beeld om mijn werk te behouden, aangezien dit een eis van mijn baas was, omdat ik niet via de " normale" manier werk. Dit gezien mijn traagheid als gevolg van mijn autisme. Met veel plezier werk ik al ruim 7 jaar bij een orthopedisch schoenmakerij. Ik help mee met schoenen lijmen, zooltjes maken, mallen maken. De pass jobcoach coacht me op bepaalde punten waar ik met het werken tegen aan loop en overlegd ook regelmatig met de baas zodat ze weten waar ze rekening mee kunnen houden. Dit zodat we elkaar beter begrijpen. Mijn ouders worden er ook bij betrokken, zodat zij wat minder zorgen hebben. Over Heidi ben ik heel tevreden. Ze luistert goed naar me, en weet wat ik moeilijk vind, daar geeft ze ook goede oefeningen/tips voor. Verder zoekt ze, bij onduidelijkheden, ook veel uit.

Anoniem

Wat klanten zeggen


PaSS-Jobcoaching

Vlamovenweg 2
5708 JZ Helmond

Bel ons

Mail ons