Geïnteresseerd?

Maak direct een afspraak

Re-integreren: Op zoek naar PASSend werk

Ben je gemotiveerd om een plek te vinden op de arbeidsmarkt? Wij helpen je graag! Ook als je een sociale, fysieke of psychische beperking hebt, is er voor jou een geschikte werkplek te vinden. Daar geloven wij in!

Kwaliteiten in kaart brengen

Bij PASS-Jobcoaching vinden we het belangrijk om eerst een goed beeld te krijgen van je mogelijkheden en wensen. Welke kwaliteiten heb je en wat voor soort werk sluit daarbij aan? Welke werkomgeving past bij je en wat heb je nodig om je doel te bereiken? Wij hebben verschillende hulpmiddelen om je hierbij te ondersteunen. Dat kan bijvoorbeeld een beroepskeuzetest zijn of een sollicitatietraining.

Ervaren jobcoaches met de juiste kennis

Het is goed om te weten dat bij PASS-Jobcoaching de lijntjes kort zijn. Je wordt geholpen door een vaste jobcoach, die steeds contact met je houdt en snel kan schakelen als dat nodig is. Wij zijn goed bekend met de re-integratietrajecten van het UWV, het hulpverleningsnetwerk en natuurlijk de arbeidsmarkt in de regio Helmond en Eindhoven.

Zit je in het traject Naar Werk of Werkfit? Wij kennen de ins en outs van alle regelgeving op dit gebied.

Duurzame werkrelatie

Ons doel is niet alleen om je te helpen een baan te vinden, maar vooral ook om die te houden! Want als je aan de slag gaat, moet dat natuurlijk wel op de juiste plek zijn.


PaSS-Jobcoaching

Vlamovenweg 2
5708 JZ Helmond

Bel ons

Mail ons