Geïnteresseerd?

Maak direct een afspraak

Wat kun je van PASS-Jobcoaching verwachten?

 

PASS-Jobcoaching is een re-integratiebedrijf en jobcoach-organisatie. Wij houden ons bezig met de begeleiding van mensen naar werk en indien wenselijk bieden wij coaching-on-the-job. Wij geloven oprecht dat er voor iedereen die kan en wil werken, er een geschikte baan te vinden is. Ons werkgebied is regio Helmond en Eindhoven, waar we de arbeidsmarkt goed kennen en een groot netwerk onderhouden. 

Altijd op zoek naar de juiste match

Wij nemen veel tijd om naar je te luisteren en samen te bepalen welke baan écht bij je PASSt. Hoe kunnen we het maximale eruit halen en wat heb je daarvoor nodig? Dat is voor ons het uitgangspunt. We maken duidelijke afspraken; we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen! Gecombineerd met een flinke dosis enthousiasme en vasthoudendheid van onze kant, zoeken we een werkomgeving waarin jij echt tot je recht komt.


Je bent bij ons geen nummertje, je bent nummer 1! 

Ervaren en gekwalificeerd

Sinds 2008 zet PASS-Jobcoaching zich in om mensen in de regio Zuid-Oost Brabant duuraam aan werk te helpen. Wij zijn gecontracteerd door het UWV voor de trajecten Werkfit en Naar Werk en het uitvoeren van jobcoaching (Persoonlijke ondersteuning). Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel; wij voeren het keurmerk Blik op Werk en hebben hier een klanttevredenheidsscore van 8,7!

Wat klanten zeggen


PaSS-Jobcoaching

Vlamovenweg 2
5708 JZ Helmond

Bel ons

Mail ons