Geïnteresseerd?

Maak direct een afspraak

Opdrachtgevers

Wij begeleiden mensen met een lange afstand tot de arbeidsmarkt. Hierbij gaan we uit van de mogelijkheden, maar houden we rekening met de belemmeringen en/of beperkingen. PASS-Jobcoaching wordt ingeschakeld door:

  • Gemeenten
  • UWV
  • Bedrijven

Gemeenten

De gemeenten zijn sinds 2015 verantwoordelijk voor de uitvoering van de participatie- en jeugzorgwet. Een gemeente kan PASS-Jobcoaching inschakelen om een re-integratietraject vorm te geven.

UWV

PASS-Jobcoaching is erkend als re-integratiebedrijf en jobcoachorganisatie door het UWV.

Het UWV kan PASS-Jobcoaching inschakelen voor de uitvoer van een traject “werkfit maken” en/of een traject “naar werk”. Daarnaast voeren wij jobcoach-trajecten (Persoonlijke ondersteuning) uit voor mensen die begeleiding nodig hebben voor het behoud van werk.

Bedrijven

PASS-Jobcoaching, is bekend met de uitvoer van spoor 1 alsook van spoor 2 trajecten. Wij kunnen ondersteuning bieden om hier op een goede manier inhoud aan te geven.

Er zijn veel redenen te bedenken om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen. PASS-Jobcoaching kan u meer vertellen over de huidige regelingen die voor u als werkgever interessant zijn.

Voor werkgevers hebben wij een adviesfunctie voor medewerkers die al in dienst zijn bij uw organisatie. We hebben eerder beschreven dat, bijvoorbeeld mensen met een vorm van autisme hele waardevolle en loyale werknemers kunnen zijn. Echter doordat de handicap “onzichtbaar” is, kan het zijn dat er op enig moment toch problemen ontstaan. Met inschakeling van de juiste expertise, kan uitval voorkomen worden. Wij zorgen voor adviezen op maat, voor zowel werkgever als werknemer. Het inschakelen van een jobcoach van PASS-Jobcoaching, heeft als doel het bestendigen van de arbeidsrelatie.

 

 

Wat klanten zeggen


PaSS-Jobcoaching

Vlamovenweg 2
5708 JZ Helmond

Bel ons

Mail ons